szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szocialisták követeltek pártatlanságot az ATV-ben, miután Szanyi Tibor felhúzta magát azon, hogy Rónai Egon rákérdezett: MSZP-s vendége vajon bizonyítékokkal is alá tudja-e támasztani, amit Rogán Antalról mondott. Azt mondta ugyanis, hogy a Fidesz-frakcióvezető "szétlopta a világot".

Az MSZP-s EP-képviselő azzal vádolja a baloldali kötődésű tévécsatornát, hogy komoly felelőssége van az ellenzék súlyos választási vereségében. Szanyi szerint a médiában, az ATV-ben is kettős mércével mérnek: ha a Fidesz mond rájuk valamit, akkor "hümmögnek, hogy tényleg?", ha viszont a baloldali ellenzék állít valamit a kormányról, akkor mindjárt bizonyítékokat követelnek.

"Ennyi erővel a Hír Tv-be is mehetnék" - elégedetlenkedett Szanyi Tibor már a színfalak mögött, miután Rónai Egon Start című műsorában a helyét már átadta Eörsi Mátyásnak. (Ezért aztán ez a jelenet már nem is látható a videón.) Kormos Kata MSZP-szóvivő szintén a kamerák mögött tódította Szanyi szavait, mondván: a Hír Tv-ben bezzeg nem követelnek bizonyítékot, ha szóba kerülnek egy politikus viselt dolgai - írta az atv.hu.

A videón 3:40 percnél kezdődik a szópárbaj, miután Szanyi erős állítást tesz Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető vagyonnyilatkozatával kapcsolatban, azt konkrétan, hogy "szétlopta a világot". A videó végén még egyszer visszatérnek a kettős mérce témájára, utána következett Szanyi jelenete már a színfalak mögött.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bruce Springsteen és a Foo Fighters is fellép Joe Biden beiktatási ünnepségén

Bruce Springsteen és a Foo Fighters is fellép Joe Biden beiktatási ünnepségén

Perlusz László a Fülkében: Biztosan nő februártól a minimálbér

Perlusz László a Fülkében: Biztosan nő februártól a minimálbér

34 halott, 600 sérült: erős földrengés volt Indonéziában

34 halott, 600 sérült: erős földrengés volt Indonéziában