szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Transzvesztita előadóként tevékenykedett korábban a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatójának frissen megválasztott Schwezoff Dávid. A Tudoszsido.com értesülését az atv.hu-nak nem kommentálta az érintett.

A Tudoszsido.com blog azt írta: a Budapesti Zsidó Hitközség újonnan megválasztott igazgatója, Zoltai Gusztáv utódja, Schwezoff Dávid korábban Carol Hore Mohn néven tevékenykedett transzvesztita előadóként. A blog azt is írja, hogy Schwezoff az alsógödi Szent István Plébánia kántoraként is tevékenykedett.

Az atv.hu-nak nyilatkozó Schwezoff szerint a blogon megjelentek a Mazsihisz tisztújítását megelőző kampány részei, érdemben nem kívánta kommentálni az állításokat. Azt kérte a laptól, hogy olvassák el a Cantoronline című oldalán megjelent bemutatkozásának utolsó bekezdését, melyben azt írja: 20 évesen olyan környezethez és légkörhöz kezdtett igazodni, amely 8 éven át meghatározta mindennapjait, de szellemiségében és lelkileg nem azonosult teljesen a "számára nem ideális életszemlélettel". "8 év elteltével tudtam szembenézni ezzel a lelki feszültséggel, és – noha véleményem szerint az életben minden helyzet tanítja az embert – korábbi életvezetési döntéseim hibáinak súlyával" – írta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Kásler Miklós arra kéri az embereket, legyenek fegyelmezettek

Kásler Miklós arra kéri az embereket, legyenek fegyelmezettek

A CÖF új cége nevével is a 2022-es választásra hangolódik

A CÖF új cége nevével is a 2022-es választásra hangolódik