szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába dobta fel a környéket, könnyen lehet, hogy nem örül minden lakó az 1-es villamos füves pályájának Óbudán. Egy friss videó szerint nemrég éppen akkor zúgott fel ugyanis a fűnyíró, amikor sokan aludtak, illetve hajnali 2 órakor aludni szerettek volna. A 444.hu-nak egy olvasó küldte be a videót, amelyen kézi fűnyírót tologat a pályán az óbudai éjszakában robotoló munkás.

A 444.hu idézi a BKK korábbi tájékoztatását: eszerint a füvet  a parkfenntartásban alkalmazott kisgépes technológiával tartják majd rendben. A fűszőnyeg fenntartási költsége körülbelül évi ötmillió forint, üzemeltetésére pedig a BKV Zrt. olyan vállalkozással köt szerződést, amelyik erre szakosodott, és biztosítja ezeket a szolgáltatásokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Szeretettel Pozsonyból: Csak a tesztemen át

Szeretettel Pozsonyból: Csak a tesztemen át

Nyár elejére végigoltanák a francia lakosságot Macron szerint

Nyár elejére végigoltanák a francia lakosságot Macron szerint