szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Legalább egy éve kínáltak felnőtt tartalmakat azoknak, akik rámentek Zsigó Róbert hivatalos honlapjára. Az államtitkár a Blikktől értesült róla, hogy oldalát meghekkelték, azóta töröltette az illetlen tartalmakat.

Alighanem meghekkelték Zsigó Róbert bajai polgármester és élelmiszerlánc-biztonságért felelős államtitkár hivatalos honlapját, az ugyanis még az elmúlt napokban is egy pornós linkgyűjteményre mutatott – írta a keddi Blikk.

Zsigó a Zsigorobert.hu-t Facebook-oldalán is ajánlgatta, de ott virít az oldal címe a parlament honlapján is.

A hivatalos oldalon azonban felnőtt tartalmakra mutató linkek fogadták a látogatót, egészen addig, amíg a Blikk újságírója fel nem hívta a képviselő figyelmét a jelenségre. Azóta üres oldal jön föl Zsigó hivatalos honlapja helyett. Titkárságán keresztül Zsigó köszönetet is mondott az információért, és jelezte, hogy rögtön töröltette az oldalt.

Legalább egy éve felnőtt tartalom lehetett Zsigó weboldalán – derítette ki a lap mentett változataibólBártfai Balázs, a domainflotta.hu szakértője. 2013 áprilisa óta biztosan átirányították a Zsigóróbert.hu látogatóit a pornós linkgyűjteményt tartalmazó oldalra.

Zsigó Róbert hivatalos honlapjának tárolt változata
©

Zsigó államtitkárságán azt feltételezik, hogy a politikus weboldalát meghekkelték. Nem ez lenne az első eset, hogy politikusok személyes oldalait feltörik és pornográf tartalmakat helyeznek el rajta. Zsigó Róbert is egy ilyen rosszindulatú vicc vagy megrendelt támadás áldozata lett – írták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!