Az ellenzéki politikus a Facebook-profilján tette közzé az esetet.

Mint írja: „Eddig csak olvastam, de most már mondom is: durvul a kampány”.

A posztot az Origo szúrta ki, kiegészítve azzal, hogy Juhász Péter a baloldali pártok polgármesterjelöltje: a főváros V. kerületében indul a Rogán Antal székét elfoglalni kívánó Szentgyörgyvölgyi Péter fideszes alpolgármesterrel szemben.

A bejegyzés szerint a politikusnak először csak azt tűnt fel, hogy követik, majd miközben telefonál a férfi (vagy úgy tesz), videót is készít róla – írja. „Volt egy pont, amikor beleintegettem a kamerájába, hogy hahó, szia, és elindultam a kocsi felé. Akkor még megnézte a rendszámot. Úgy tettem, mintha elmennék, majd amikor letette a kameráját, utána mentem, és felvettem én is őt.”

Megkérdezte, hogy miért kamerázza, mire azt mondta, hogy ez a hobbija. Hozzáteszi: a férfi turistának túl detektíves volt, nyomozónak viszont nagyon béna.

©

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!