szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Átlátszó Oktatás című blog birtokába került levél szerint Szentesen a szocialista polgármesterjelölt ellen kampányoltak a város iskolaigazgatói.

Vasárnap Szentesen Szirbik Imre, az MSZP, a DK és az Együtt-PM közös jelöltje nyerte a polgármester-választást, aki már 1994 óra vezeti a várost. 

Egy Átlátszó Oktatás blog birtokába került, a fideszes jelölt mellett kampányoló levél alján több városi iskolavezető aláírása szerepel.

Az iskolaigazgatók nem csupán azzal érvelnek Szirbik megválasztása ellen, hogy egy ellenzéki vezetésű város érdekérvényesítő képessége csökken, hanem hosszan bírálják az MSZP-t, mint egy baloldali értékekek eláruló pártot. A levélrészletek az Átlátszó Oktatás blog cikkben olvashatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!