szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Kifeszített egy molinót a DK a Margit hídra szerda délelőtt a NAV-elnökkel kapcsolatos botrány miatt.

"Korrupt kormánynak korrupt az adóhivatala is" – szerepel azon a molinón, amelyet DK-sok feszítettek ki szerda délelőtt a Margit hídra, a képviselői irodaházzal szemben. A párt szerint ezzel fogadták a nemzetbiztonsági bizottság ülésére érkezőket, akik más mellett az Egyesült Államok által hozott beutazási tilalom ügyét is tárgyalták.

©

Vida Ildikót, a NAV elnökét azt követően hívták meg a bizottság ülésére, hogy a neve felmerült azok között, akikkel szemben az USA beutazási tilalmat rendelt el. Az adóhatóság vezetője viszont nem ment el a meghallgatásra. A Magyar Nemzet szerdai számában megjelent interjúban elismerte, hogy több kollégájával együtt az érintettek között van.

Vadai Ágnes független képviselő, a Demokratikus Koalíció alelnöke röviddel az ülés kezdete után újságíróknak azt mondta, a testület fideszes tagjai kitiltották az ülésről, de kezdeményezni fogja, hogy hozzák nyilvánosságra a tanácskozás  azon részének jegyzőkönyvét, amelyen a NAV-elnök és munkatarásainak kitiltási ügyét tárgyalták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tisztújítást tartottak a polgárőrök, Markos György is bekerült az elnökségbe

Tisztújítást tartottak a polgárőrök, Markos György is bekerült az elnökségbe

Elsodort egy nőt a megáradt Hernád Bőcsnél

Elsodort egy nőt a megáradt Hernád Bőcsnél

Mi az az extra csík az új iPhone-ok oldalán? Az európai modelleken miért nincs ott?

Mi az az extra csík az új iPhone-ok oldalán? Az európai modelleken miért nincs ott?