szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mi hozza össze a magyar neonácit, a bolgár nacionalistát és az orosz író amerikai ügyvédjét? – tette fel a kérdést az amerikai Vice magazin, amely a jobbikos Gyöngyösi Mártonról is írt a Donyecki Népköztársaság elnökválasztásával kapcsolatban.

Sorra vette a donyecki és luganszki választások megfigyelőit az amerikai Vice magazin, amely a jobbikos Gyöngyösi Márton részvételéről is beszámolt.

Azt írták, Moszkván keresztül együtt utazott például Ewald Stadlerrel az osztrák szélsőjobbos FPO nyugdíjazott politikusával, aki az Orient Expresszel küldené vissza a törököket Isztambulba. Vagy a bolgár ultranacionalista Ataka képviselőjével Magdalena Tashevával, aki szintén nem bírja a törököket.

A Vice aránylag hosszan mutatja be Gyöngyösit és a Jobbikot is, velük kapcsolatban megemlítik például a Zsidó Világkongresszus elleni tiltakozást, az oroszbarát gesztusokat és még egy-két régebbi karlendítést.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már 1600-an pályáztak sikeresen elektromos járműre

Már 1600-an pályáztak sikeresen elektromos járműre

Dibusz a barcelonai 5-1 után: Az összes gól bánt, megúszhattuk volna kevesebbel

Dibusz a barcelonai 5-1 után: Az összes gól bánt, megúszhattuk volna kevesebbel

EU-pénzek elcsalása miatt emelt vádat az ügyészség

EU-pénzek elcsalása miatt emelt vádat az ügyészség