szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különös megjegyzésekkel illette a nem kormány kezéből etetett hírportálokat az MTV egyik híradósa, de az MTVA szerint ez rendben van.

Németh Balázs, a köztévé híradósa a szombati adásban úgy próbálta felvezetni a magyar gazdaságot érintő heti jó híreket, hogy megjegyzéseket tett a "kritikus hírportálokra", azt állítva, hogy azok megpróbálják a pozitív fejleményeket elhallgatni, ráadásul annyi jó hír van, hogy ez egyre nehezebben megy nekik. Az erről szóló videót itt láthatják.

A Hír24 megkérdezte az MTVA-t, hogy - azon túl, hogy Németh valótlanságokat állított a hírek állítólagos elhallgatásáról – mit keres a közmédia műsorvezetőjének a magántulajdonú konkurensekről alkotott véleménye a közszolgálati híradóban, és vasárnap este a következő választ kapták:

„Németh Balázs, a Híradó című műsor 2014. november 8-i adásában, nem véleményt vagy magyarázatot fűzött az Ön által megjelölt hírhez, hanem összegezte a napokban történt eseményeket”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Patkány mászott egy utas nyakába a 108-as buszon

Patkány mászott egy utas nyakába a 108-as buszon

Bele lehet szeretni egy polipba?

Bele lehet szeretni egy polipba?

Szólamnak jó, politikai húzásnak öngól lenne a Fidesztől az abortusz szigorítása

Szólamnak jó, politikai húzásnak öngól lenne a Fidesztől az abortusz szigorítása