szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Ilham Aliyev kedden érkezik Magyarországra.

Munkalátogatásra Budapestre érkezik Ilham Aliyev, Azerbajdzsán elnöke, aki kedden Orbán Viktor miniszterelnökkel folytat tárgyalásokat – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn az MTI-t.

Mint elmondta, a kormánydelegációk délelőtti plenáris megbeszélése után több területet is átfogó egyezmények sajtónyilvános aláírására kerül sor az Országházban, majd Orbán Viktor és Ilham Aliyev közös sajtónyilatkozatot tesz. Ezután mindketten beszédet mondanak a Magyar-Azerbajdzsán Üzleti Fórumon a Sofitel szállodában – közölte Havasi Bertalan.

Emlékezetes, hogy a kormány a Keleti nyitás politikájának jegyében, nemzetközi megütközést kiváltva, kiadta Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot, aki korábban egy baltával agyonverte örmény katonatársát. Az eset után Örményország megszakította a diplomáciai kapcsolatot hazánkkal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sokakban a járvány idején tudatosult, hogy a munkahelyük nem jól bánik velük

Sokakban a járvány idején tudatosult, hogy a munkahelyük nem jól bánik velük

Pont öt évvel ezelőtt érkezett meg Marty és a Doki a jövőbe

Pont öt évvel ezelőtt érkezett meg Marty és a Doki a jövőbe

Meghalt Spencer Davis beatlegenda

Meghalt Spencer Davis beatlegenda