szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A jobbikos Nagy Sándort választották Recsk polgármesterévé vasárnap.

Nagy Sándor, a Jobbik jelöltje nyerte a vasárnapi megismételt polgármester-választást Recsken a Nemzeti Választási Iroda (NVI) 100 százalékos feldolgozottságú adatai szerint. 

A település 3-as szavazókörében kellett megismételni vasárnap a voksolást, mert korábban kampánycsendsértést, illetve a választási alapelvek megsértését állapította meg a helyi választási bizottság (hvb). 

A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint ismét Nagy Sándor kapta a legtöbb szavazatot, a Jobbik jelöltjére 307-en voksoltak. Második helyen Dudás Tamás, a Fidesz-KDNP jelöltje végzett 143 szavazattal, míg Kucseráné Varga Zsuzsanna, független jelölt 6 szavazattal a harmadik lett. 

A helyi választási bizottság tájékoztatása szerint a megismételt szavazáson rendkívüli esemény nem történt. A szavazókörben a névjegyzékben szereplő választópolgárok 67,5 százaléka adta le a voksát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája

Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája

PlayStationön is megjelent a Black Lives Matter

PlayStationön is megjelent a Black Lives Matter

Besenyő Pista bácsi karakterét használta a Párbeszéd, "Döbbent arcú" Laár András kiakadt

Besenyő Pista bácsi karakterét használta a Párbeszéd, "Döbbent arcú" Laár András kiakadt