szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vasárnap óta keresik a Szegedről eltűnt Hannauer Gábort, aki családja szerint zavart, de nem veszélyes, így aki találkozik vele, próbálja megállítani.

©

November16-án eltűnt Hannauer Gábor Szeged-Újszeged Derkovics fasor alatti házukból, azóta feltehetően bolyong a városban - olvasható a felkutatására létrehozott Facebook oldalon. A felhívás szerint szerdán délelőtt látták a szegedi Nagy Posta előtt a Széchenyi téren.

A közösségi oldalon keresőakciót is szerveznek, a város egyes területeinek a felosztásával, melyhez várják a csatlakozókat.

A 29 éves férfi eltűnésekor fekete farmer anyagú bélelt kabátot, piros vagy fehér pólót, sötétebb szürkéskék melegítőnadrágot és szürke fehér gumitalpú sportcipőt viselt. Iratok, mobiltelefon nincs nála. Gyógyszert kellene szednie de ezt elmulasztotta, gyógyszer nincs nála.

A férfi bátyja arra kér mindenkit, hogy aki látja Gábort, ne csak telefonáljon, hanem próbálja meg őt feltartani, megállítani, amíg segítség érkezik. Hozzáteszi: a férfi nem veszélyes, csak egyszerűen zavart.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!