szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

December elsejére tüntetést hirdettek meg a pécsi fideszes önkormányzati képviselő, Fodor Ibolya ellen, aki a Facebookon a múlt hétfői kormányellenes tüntetések kapcsán azt írta, hogy az utca „a hazaárulók játszótere”.

Mi nem áruljuk a hazát címmel formálódik egy demonstráció a Facebookon december elsejére. - írja a bama.hu. Fodor Ibolya a Közfelháborodás Napján országszerte tartott tüntetéseket követően írt egy posztot, amit később törölt, de addigra a megjegyzése nagy visszhangott keltett.

Ebben az állt, hogy "ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel", és hogy "az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és a kiszolgálóik, a hazaárulók játékszere."

A megmozdulásnak még nincs pontos helyszíne és időpontja, azonban az eseményre már több mint kétszázan feliratkoztak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!