szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Exkluzív interjút adott a múlt szombaton meggyilkolt 19 éves prostituált édesanyja a Fókusznak. A nő azt mondta, lányának kizárólag kínai kuncsaftjai voltak, kínai internetes oldalakon hirdette magát.

©

Először az RTL Klub Fókusz című műsorában szólalt meg a múlt szombatra virradóra meggyilkolt, 19 éves prostituált édesanyja.

A Nancy D. néven dolgozó fiatal lány egy weboldalon kínált szexuális szolgáltatásokat, édesanyja szerint kizárólag kínai kuncsaftjai voltak. A végzetes estén is egy ázsiai vendég járhatott nála. A lányt a lakása padlóján találták meg, súlyosan bántalmazták. A Blikk szerint a torkát is elvágták.

Édesanyja a gyilkosság idején elhagyta Akácfa utcai lakásukat, levitte a kutyát sétálni, mert tudta, hogy lányának vendége lesz. A riportban a láthatóan igen beteg, alkoholista nő azt mondta: lánya nagyon titkolta foglalkozását, féltette a munkáját.

A riport szerint a lány nehezen viselte anyja alkoholizmusát, ki akart törni. Anyja azt mondta, mindig arról álmodott, hogy lesz egy újépítésű lakása, de nem tudott spórolni, mindig elment a pénz.

A Fókusz teljes riportját itt nézheti meg, de csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!