szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kissé visszatetsző az a fotó, amit az MTI közölt kedden a bátonyterenyei Sinia Bútorgyártó Kft. ülőbútorgyárának avatásáról. Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára és Philippe Corthouts, a Sinia tulajdonosa egy olyan nemzetiszínű szalagot vágott át, amit egy népviseletbe öltöztetett kisfiú és kislány tartott két oldalról.

©

A 444.hu szúrta ki a kedden kiadott MTI-fotót. A cikkben emlékeztetnek: nem ez volt az első eset, amikor kisgyerekeket küldtek egy olyan eseményre, ahol politikusok is megjelentek, vagy éppen politikusok mentek olyan helyre, ahol semmi keresnivalójuk nem volt.

Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester óvodafelújításokról tartott sajtótájékoztatót, majd bement az egyik óvodába az éppen játszó gyerekek közé.

Budai Gyula államtitkár tavaly karácsonykor Bedegkér óvodájában jelent meg, ajándékokkal együtt.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tavaly tavasszal a surdi óvodában próbált a gyerekek közé vegyülni – derül ki szintén a 444.hu összeállításából.

Felháborodást váltott ki az a vers is, amit ovisokkal szavaltattak el a mórahalmi kormányablak márciusi avatásán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
91 újabb áldozata van a koronavírusnak, közel háromezerrel nőtt az aktív esetszám

91 újabb áldozata van a koronavírusnak, közel háromezerrel nőtt az aktív esetszám

Taylor Swift eltűnt, de elmagyarázta, hogy miért

Taylor Swift eltűnt, de elmagyarázta, hogy miért

Kifejezetten kutyáknak írtak karácsonyi dalt

Kifejezetten kutyáknak írtak karácsonyi dalt