szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Jaj, a nemzetbiztonságiaké!" – kiáltott fel az egyik mobilcég ügyfélszolgálatosa, amikor a jobbikosok elvitték hozzá a telefont, hogy azonosítsa és juttassa el jogos tulajdonosához. 10 éve a Magyar Szigeten került elő egy titkosszolga iratokkal tömött tárcája.

Egy becsületes jobbikos leadta azt a telefont, amelyet a jelek szerint egy titkosszolgálati dolgozó hagyott el a Jobbik idei majálisán – írta a pénteki Magyar Nemzet.

A hajógyári-szigeti majálison sim-kártyával, bőrtokkal együtt adták le a gazdátlan telefont, amely a párt országos hivatalánál kötött ki. Ott nem tudták feltörni a pin-kódot, így nem akadtak a gazda nyomára.

©

Miután elvitték a készüléket az egyik mobilszolgáltató kirendeltségéhez, ahol az ügyfélszolgálatos meglepetten kiáltott fel: "jaj, a nemzetbiztonságiaké!" – olvasható a lapban. A szolgáltató aztán visszajuttatta a telefont a tulajdonosához.

2005-ben hasonló történt a Hatvannégy Vármegye Mozgalom által szervezett Magyar Szigeten. Akkor takarítás közben találtak egy iratokkal tömött tárcát, amely a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik munkatársáé volt. Akkor a hivatal közleményben tagadta, hogy a tárca gazdája megfigyelte volna az eseményt, állításuk szerint azért ment ki a széljobb fesztiválra, hogy meghallgassa egyik kedvenc zenekarát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Két hónap után menesztettek egy egészségügyi főtisztviselőt

Két hónap után menesztettek egy egészségügyi főtisztviselőt

Négynapos munkahetet és eurót is ígér a Momentum

Négynapos munkahetet és eurót is ígér a Momentum

Lakástűzben két ember meghalt Debrecen józsai városrészében

Lakástűzben két ember meghalt Debrecen józsai városrészében