szerző:
hvg.hu

Csütörtök délelőtt a Rákóczi téren fotóztak le egy meztelen járókelőt. A nőt elvitték a mentők. Az utóbbi időben ez már a harmadik hasonló eset, ami bekerült a hírekbe. Egyik esetben sem derült ki, mi az oka a nyilvános meztelenkedésnek.

Meztelen nő sétált csütörtök délelőtt a Rákóczi téren – adta hírül a Bors Online.

A nőhöz a rendőrök hívták ki a mentőket, akik kórházba szállították. Nem tudni, miért indult útnak pucéran Budapesten.

A jelenség – meztelen emberek köztéren – vírusszerűen terjed az utóbbi időben Budapesten.

©

Május 23-án, szombaton a Boráros téren tűnt fel két meztelen külföldi férfi, akik feszülten, de vidáman beszélgettek, majd eltűntek a szemek elől anélkül, hogy a rendőrség vagy a mentők közbeléphettek volna.

Május 20-án pedig egy fiatal meztelen nővel találkozhattak több százan, az illető ugyanis Csepeltől egészen a Nyugati térig jutott, vagyis másfél órán keresztül pucéran sétált és tömegközlekedett Budapesten. Hozzá a rendőrök hívtak mentőt, utóbb pedig eljárást is indítottak ellene közerkölcs megsértése miatt.

Egyik esetben sem derült ki, pontosan mi is indokolhatta a köztéri meztelenkedést.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!