szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mindössze hét óra alatt összejött az adományokból az a hárommillió forint, amelyből a Kétfarkú Kutya Párt (KKP) és a Vastagbőr blog ellen-plakátkampányt indítana a kormány bevándorlókat figyelmeztető plakátjaival szemben.

Sikerült összegyűjteni az eredetileg remélt hárommilió forintot a bevándorlásügyi ellen-plakátkampányra - mondta a hvg.hu-nak Kovács Gergő, az MKKP elnöke. A párt és a Vastagbőr mindössze hét órával korábban tette közzé adománygyűjtő felhívását a Facebookon.

Sokan bankszámlára küldték az adományt, de ennél is több pénz érkezett a PayPalon keresztül - mondta Kovács Gergő, aki szerint továbbra is fogadják az adományokat. Külföldről is sokan küldtek pénzt, ezért azt fontolgatják a pártnál, hogy Londonban is felállítanának egy ellenplakátot.

©

A korábban bejelentett elképzelés szerint 50 óriásplakátot vásárolnának egy hónapra, ami hozzávetőleg 3 millió forintba kerülne. Az ellenkampányt a kormány bevándorlókat figyelmeztető plakátjai miatt indítanák el, mert ahogy a felhívásban írták, "a Fidesz gyűlöletkampánya már annyira elfajult, hogy muszáj valami rendhagyót csinálni ellene".

Annyira felbosszantott minket ez a gyűlöletkampány, hogy megpróbálunk ellenkampányt csinálni.Ha túlterhelt lenne az...

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on Monday, June 8, 2015

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!