szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nekiment a Kétfarkú Kutya Párt (KKP) és a Vastagbőr blog bevándorlásügyi ellen-plakátkampányának a békemeneteket is szervező CÖF.

"A Kétfarkú Kutya Párt nevű bohócegylet és a Soros György portálján működő blog bejelentette, hogy plakátkampányt indít a bevándorlási konzultáció és a kormány ellen. Mindezt saját bevallásuk szerint is jelentős részben külföldről érkező pénzből teszik" - írta közleményében a CÖF.

Felszólították a KKP-t, hogy hozza nyilvánosságra, melyek azok a külföldi szereplők, akik "újra civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat". Úgy fogalmaztak, hogy "a zsoldos pénzből fellépők a társadalmi támogatottság hiányában vandalizmussal irányítják magukra a figyelmet. Azzal dicsekednek, hogy dől hozzájuk a pénz".

"Egy biztos, rövidesen Guinness rekord dől meg, mert két farokra ennyi pénzt két marokkal az emberiség történetében még soha nem adományoztak" - írták.

Kedden reggelre már kilencmillió forintot adományoztak a KKP és a Vastagbőr ellen-plakátkampányához az emberek, a pénzből már 150 óriásplakátot tudnának venni. A kampányt a kormány bevándorlóellenes plakátjaival szemben indították. Kovács Gergő, az MKKP elnöke hétfőn azt mondta, sokan bankszámlára küldték az adományt, de ennél is több pénz érkezett a PayPalon, külföldről is sokan küldtek pénzt.

nos ezen még én is meglepődtem, már 150 óriásplakátnál járunk. köszi mindenkinek, nagyon királyok vagytok!aki akar még küldeni, annak itt vannak az infók: http://mkkp.hu/wordpress/?page_id=1551

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on Tuesday, June 9, 2015

A CÖF keddi közleményében hozzátette, hogy "a modernkori népvándorlás meghatározó elemére, a gazdasági migrációra adható magyar válasz nem pártpolitikai kompetencia. A hiteles választ a megoldást illetően csakis a magyar civil állampolgárok fogalmazhatják meg. Ezért van szükség a népi konzultáció eredményére, majd aztán a javasolt állásfoglalások melletti gyors intézkedésekre".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!