szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt szolnoki férfi felkutatása érdekében, aki betegségéből adódóan se kommunikálni nem tud, se ellátni magát.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 41 éves Rónai Jánost, aki június 6-án 16 óra körüli időben szolnoki lakcíméről ismeretlen helyre távozott és azóta tartózkodási helye ismeretlen. A férfi betegségéből adódóan kommunikálni nem tud, ellátni magát nem tudja, állandó felügyeletre szorul, napi rendszerességgel gyógyszert szed. Felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

A férfi körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, sötétbarna hajú, szemüveget visel, arca enyhén borostás. Arcának jobb oldalán 1 centiméter átmérőjű szemölcs látható. Eltűnésekor fekete alapon, fehér kockás rövidnadrágot; fehér színű, rövid újjú, felirat-minta nélküli pólót és sötétszürke színű, fűzős vászoncipőt viselt.

©

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rónai Jánost felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!