szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy, a miniszterelnököt megszólító ellenplakát kerül ki hamarosan Felcsúton. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon szavaztatta meg követőit, ők döntöttek a plakát mellett.

Kedd este hirdetnek hivatalosan eredményt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalán, de a hvg.hu megtudta, hogy melyik ellenplakát győzött a szavazáson. (Itt lehet megnézni a többi plakátot.)

Ez:

©

A versenyen egyébként egy másik győztest is hirdetnek majd, ez utóbbi plakát Alcsútra kerül.

Jön, jön, jön!

A HVG csütörtöki számában a Vastagbőr blog és a Kétfarkú Kutya Párt hivatalos állásfoglalást tesz közzé összegzi az eddigi tapasztalatokat kifejti a véleményét hozzászól leszögez Írnak valamit, de az jó lesz.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog a múlt héten indított ellenkampányt a bevándorlással kapcsolatban. A szervezők a migránsokról szóló negatív kormányzati kampányt fordították ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az Iszlám Állam feltámadása fenyeget Szíriában

Az Iszlám Állam feltámadása fenyeget Szíriában

Nem nyúltak a Sziget 700 milliós profitjához

Nem nyúltak a Sziget 700 milliós profitjához

Sörtörvény: nem tudni, kötelesek-e egymás sörét árulni a kisüzemi főzdék

Sörtörvény: nem tudni, kötelesek-e egymás sörét árulni a kisüzemi főzdék