szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy rétsági férfi felkutatásában, aki március óta nem adott magáról életjelet.

©

A Rétsági Rendőrkapitányság körözési eljárást Tóth János 55 éves rétsági lakos eltűnése miatt, aki március 18-án 8 óra körüli időben otthonából ismeretlen helyre távozott és az azóta eltelt időben életjelet nem adott magáról - olvasható a rendőrség honlapján.

A felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Az eltűnt személy megközelítőleg 170 centiméter magas, rövid szőkésbarna hajú, vékony testalkatú. Eltűnésekor világoskék színű farmernadrágot és sötétkék színű pufajkás télikabátot viselt.

A Rétsági Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt személyt látta, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek:8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!