szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr blog múlt hétfő óta gyűjti a pénzt a kormány bevándorlóellenes plakátkampányára indított ellen-plakátkampányra. A gyűjtés eredetileg vasárnapig tartott volna, de most megüzenték, sokkal több pénzt már ne küldjenek az emberek. A plakátok július elesjétől jelennek meg az utcákon.

"Holnap este ér véget a gyűjtés, de azért most már túl sok pénzt ne küldjetek! Július 1-től lesznek kinn a plakátok, ha minden ok" – írta ki a Facebookra a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP).

Holnap este ér véget a gyűjtés, de azért most már túl sok pénzt ne küldjetek! Július 1-től lesznek kinn a plakátok, ha minden ok.

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on Thursday, 18 June 2015

A Vastagbőr bloggal közösen június 8-a óta várták az adományokat azoktól, akiknek nem tetszett a kormány bevándorlóellenes plakátja.

©

Az eredeti terv az volt, hogy 3 millió forintot gyűjtenek össze, ez épp 50 ellenplakátra lett volna elég, de már pár óra elteltével kiderült: ömlik a pénz, és a múlt hét végére az is világossá vált, hogy az 50 plakát igencsak alulbecsült vállalás volt. (Már két nappal később 18 millió forint volt a számlán, múlt péntekre pedig már 30 milliónál tarott a gyűjtés.)

Az ellenplakátok július elsejétől jelennek meg az utcákon, többek között Felcsútra is kikerül egy, ami a Bors szerint egy VOLT Fesztivált reklámozó plakátot vált majd.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke és a Vastagbőr blog szerkesztője egyébként az e heti HVG-ben arról ír, miért remek dolog, hogy a kormány kommunikál a néppel. És hogy a nép kommunikál a kormánnyal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!