szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lány engedély nélkül távozott egy helyi gyermekotthonból, Debrecenben igazoltatták az utcán, és visszavitték az intézetbe.

A készenléti rendőrök vasárnap kora délután Debrecen, a Nagyerdei körúton járőröztek, ahol egy fiatal lányt igazoltattak. A rendőrök megállapították, hogy a 17 éves helyi fiatalkorút a Debreceni Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi.

A lány a járőrök kérdésére elmondta, hogy engedély nélkül távozott egy helyi gyermekotthonból. A Készenléti Rendőrség járőrei a fiatalkorút további intézkedés céljából előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd a szükséges adategyeztetéseket követően elvitték az elhelyezésére kijelölt gyermekvédelmi intézetbe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!