szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az emberi erőforrások minisztere az egyéves kormányzati munka júliusi értékelése után is a jelenlegi államtitkárokkal akar tovább dolgozni.

Balog Zoltán nem tervez változtatást az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) államtitkári karában. A miniszter azt mondta, alapvetően elégedett államtitkárai munkájával, és biztos abban, hogy tárcájánál államtitkári szinten mindenki a helyén marad.

Arról beszélt, ahogy Orbán Viktor miniszterelnök, úgy ő sem szól bele abba, hogy ki kivel dolgozik, mert az azt vezető felelősségének tekinti. Jelezte, így az államtitkárai is szabadon dönthetnek arról, kik legyenek a helyettes államtitkáraik. Közölte továbbá, még a nyáron minden államtitkárával személyesen leül majd, hogy az adott területek jövőbeni működését átbeszéljék.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!