szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Alföldi Róbert, Stahl Judit és Kovács Ákos áll az élen a legértékesebb hazai sztárok 21-es listáján – állapította meg a júliusi Forbes. Az összeállításba bekerült Andy Vajna és neje, továbbá Berki Krisztinán. Nem a tornász, hanem a reality celeb.

Továbbra is a Nemzeti Színház korábbi igazgatója a legértékesebb magyar celeb – legalább is a Forbes szerint. A havilap a második alkalommal készítette el a legértékesebb celebek listáját. Alföldi Róbert ugyanakkor nem tartja magát celebnek, de a Forbesnak azt nyilatkozta, elfogadja, hogy mások annak tartják, és igyekszik a jó ügyek érdekében felhasználni népszerűségét. (Alföldi nyitja meg az idei melegfelvonulást.)

Alföldi Róbert - nem tartja magát celebnek, de az
©

A lista második helyére Stahl Judit került, aki ezzel egyben a legértékesebb női híresség lett az összeállítás szerint. A Forbes júliusi számában megjelent lista összeállításánál a lap szerint egyik kritérium az volt, hogy a nevek mögött fellelhető-e „valódi teljesítmény”, a másik a személyes brandek pénztermelő képessége, míg a harmadik szempont pedig az imázs tudatos kezelése volt.

Stahl – aki tavaly a 10. helyen szerepelt – most maga mögé utasította a tavalyi női győztes Liptai Claudiát és Ördög Nórát is. Az utóbbi egyébként a Forbes szerint pénztermelő képességben a férfiak között sem talált legyőzőre. Az énekes Kovács Ákos lett a harmadik. Őt tartja a Forbes a legprofibb sztárnak.

Berki Krisztián
©

A listára mások mellett a saját show-jával immár országos csatornán látható Kasza Tibor, a nemzetközileg sikeres modell, Palvin Barbara, a szépségverseny-iparba is beszálló Andy Vajna és felesége is felkerült. A listát a reality celeb, Berki Krisztián zárja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!