szerző:
hvg.hu

Egy menekülteket segítő szervezet önkénteseit zaklatta egy társaság a Nyugati pályaudvaron, amelynek egyik tagja a Népszabadság fotósára is rátámadt – írja a napilap hétfői száma.

A Népszabadság fotóriportere szombaton este a Nyugati pályaudvaron fotózta a menekülteket segítő Migration Aid vizet osztó önkénteseit, akiket egy háromfős hőzöngő társaság kezdett el zaklatni. A napilap azt írja, hogy amikor a zaklatókat lefotózta a riporter, egyikük megrúgta, meg üldözni kezdte Teknős Miklós fotóriportert. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, és leszerelték a támadót, és két társával együtt előállították őket a terézvárosi rendőrkapitányságon. A Népszabadság azt írja, hogy a Migration Aid egyik akvitistája feljelentést tett az előállítottakkal szemben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!