szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Láng Zsolt II. kerületi fideszes polgármester annak a férfinak a házában nyaral, aki vélhetően kapcsolatba hozható egy, az önkormányzattól már 600 milliónyi közbeszerzést elnyert céggel – hangzott el az RTL Klub Híradójában. A polgármesteri hivatal szerint Láng Zsolt csak bérli a házat.

Láng Zsolt annak a Duka Lászlónak a balatoni házában nyaralt, aki egy, a kerülettől az évek során már 600 millió forintnál is többet elnyerő cég honlapján ügyvezetőként szerepelt – közölte az RTL Klub szerda esti Híradójában. A cég honlapjának állításával szemben azonban Duka az RTL Klubnak azt állította, hogy a Hajdú és társa nevű céggel nem dolgozik, sosem volt tulajdonosa a vállalkozásnak. A cég központi számán azonban az RTL Klub riporterének azt mondták, hogy Duka nem tartózkodik éppen az irodájában. Duka ezután ismét letagadta telefonon, hogy köze lenne a céghez. Azt állította, hogy tíz éve ismeri Láng Zsoltot, mert ugyanott szereztek motoros jogosítványt.

A polgármesteri hivatal azt közölte, hogy Láng valóban Duka nyaralójában tölti a szabadságát, de mivel bérli a házat, szerintük ez rendben van. Láng Zsolt egyébként nem nyilatkozott, arra hivatkozva, hogy éppen a szabadságát tölti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
WHO: Új vírusmutáció jelent meg Indiában, a fertőzések száma azóta nő

WHO: Új vírusmutáció jelent meg Indiában, a fertőzések száma azóta nő

Donald Tusk odamondott az illiberális válságkezelésnek

Donald Tusk odamondott az illiberális válságkezelésnek

Hologram segítségével hoztak össze egymástól távol élő brit családokat

Hologram segítségével hoztak össze egymástól távol élő brit családokat