szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sztojka Pál a gyanú szerint egy hónappal ezelőtt végzett alkalmi barátnőjével. A nő maradványait múlt szombaton találták meg egy kalocsai udvaron. Sztojka szökésben van, országos körözést adtak ki ellene.

Egy hónapja követhetett el gyilkosságot a képen látható 32 éves Sztojka Pál. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a megtalálásában – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A férfi a gyanú szerint augusztus 16-án délelőtt a VIII. kerületi Népszínház utcában, egy lakásban végzett alkalmi barátnőjével. A nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, majd autóval Kalocsára vitte. A nő maradványai szeptember 11-én kerültek elő egy kalocsai ingatlan udvarán.

Sztojka Pál kalocsai lakos ellen országos körözést adott ki a rendőrség. Kérik, hogy aki információval rendelkezik a bűncselekményről vagy a feltételezett elkövető hollétéről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

Gombából készít cipőt az Adidas

Gombából készít cipőt az Adidas

Köves Slomóék perlik a Mazsihiszt

Köves Slomóék perlik a Mazsihiszt