szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Körözési eljárást folytat a 33 éves Merucza Roland eltűnése ügyében a rendőrség. A férfi mellkasán egy pókot ábrázoló, bal karján egy joker figurát ábrázoló tetoválást visel, fotók segítségével keresik.

©

A Bajai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Merucza Roland 33 éves sükösdi lakos eltűnése ügyében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szeptember 19-én otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt körülbelül 175 centiméter magas, 60-65 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú. Haja rövid, barna színű. Szeme színe barna. A férfi eltűnését megelőzően világos színű szabadidőnadrágot és piros színű pólót viselt.

Merucza Roland mellkasán egy pókot ábrázoló, bal karján egy joker figurát ábrázoló tetoválást visel.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!