szerző:
hvg.hu

A hóhelyzet miatt délutántól egészen éjfélig ingyen hazaszállítja a lakosokat a vasútállomástól a vecsési polgárőrség.

A Vecsési helyi csemege tulajdonosa, a polgárőrként is tevékenykedő Borbás József felajánlotta a vecsési polgárőrség számára 9 személyes Ford Transitját, hogy a Vecsés-Kertekalja vasútállomástól igény szerint hazaszállít mindekit, aki igényli a segítséget a havazás miatt csúszóssá vált járdák miatt.

Tisztelt Vecsési Lakótársaink !Tekintettel arra, hogy a hó miatt csúszóssá válnak a járdák, ma 16:00 órától 24:00 órá...

Posted by Vecsés Települési Polgárőr Egyesület on Wednesday, January 6, 2016

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!