szerző:
hvg.hu

Kairói tudósítóját kapcsolta a Burkina Fasóban történt terrortámadás kapcsán az MTVA. A két helyszín közötti távolság mintegy 4000 kilométer.

Ismét a 444.hu vette észre a 80 milliárd forint közpénzből épphogy elevickélő köztévé egyik újabb "zseniális" húzását, amikor is az MTVA hírcsatornája kapcsolta kiküldött túdósítóját, amikor a Burkina Fasóban történt támadásokról készült anyagot vetítették a tisztelt nagyérdeműnek.

Vélhetően azért kapcsolták a Burkina Fasótól egyébként 4000 kilométerre, Kairóban élő tudósítójukat, hogy megdolgozzanak a pénzükért, és minél exklúzívabban tudósítsanak a kétségkívül megrázó eseményekről.Még az sem tántorította el a televízó szerkesztőit a minőségi tájékoztatástól, hogy a tudósító mindtegy 4000 kilométerre volt a helyszíntől.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!