szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többen szeretnének beülni a Orbán Ráhel egyetemi órájára, mint ahánynak egyébként lehetőséget biztosít a Budapesti Corvinus Egyetem.

Egyelőre nem tudni, hogy valóban az egyetem hallgatói akarnak-e beülni Orbán Ráhel egyetemi előadására, de az biztos, hogy nagyon megnőtt az érdeklődés a tárgy iránt – szúrta ki az Index. A miniszterelnök lánya a Svájcban a saját lábán szerzett tapasztalatait kívánja kamatoztatni a Corvinus turizmus és vendéglátás szakos hallgatói körében, akiknek kurzust tarthat a tavaszi egyetemi félév során.

A Food Service Management kurzus előadásait elméletileg bárki látogathatja, a kurzus részét képező szemináriumokat viszont csak a Neptun-rendszerben jelentkezett hallgatók látogathatják. Az érdeklődő sem a Neptunban nézte meg a kurzus leírását, hanem a Facebook-csoportban érdeklődött, így felmerül a kérdés, hogy valóban hallgató-e, vagy csak a miniszterelnök lányát nézné meg az órán. Ha így folytatódik, lehet, hogy igaza lesz az egyik kommentelőnek, aki a "kopaszokkal" utalt a miniszterelnök lányát megillető biztonsági szolgálat lehetséges felbukkanására.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezért tiltja az Apple az iPhone-okról az xboxos játékokat

Ezért tiltja az Apple az iPhone-okról az xboxos játékokat

Még mindig floppy-lemezekkel frissítik a Boeing 747-eseket, 8 darab kell 28 naponta

Még mindig floppy-lemezekkel frissítik a Boeing 747-eseket, 8 darab kell 28 naponta

Vádat emeltek a 13 ezer forintért hamis igazolást kiállító háziorvos ellen

Vádat emeltek a 13 ezer forintért hamis igazolást kiállító háziorvos ellen