szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy sukorói családi házba surrant be a 89 éves tolvaj február közepén, emiatt hoztak ellene jogerős ítéletet a Székesfehérvári Törvényszéken. Mivel előzetesben már leülte a 20 napos börtönbüntetés nagy részét, hamar kiszabadult volna, de egy másik eset miatt előzetes letartóztatást rendeltek el ellene Győrben.

Repülős Gizi büntetőperéről tudósított pénteken a TV2 Tények. A 89 éves híres besurranó asszony dühös lett a Székesfehérvári Törvényszéken várakozó újságírókra és fotósokra, és kiabált velük, hogy ne fotózzák, egyiküknek azt mondta, "anyádat fotózd!", mást meg azzal fenyegetett, hogy letolja a nadrágját.

Egy február közepi sukorói besurranás miatt hoztak ítéletet ellene: jogerősen 20 nap letöltendőre ítélték, de ebből már 16 napot leült előzetesben. A sukorói család éppen ebédelt, amikor Repülős Gizi belopózott hozzájuk, és az értékeik között kutatott. Amikor rajtakapták, azt mondta, albérletet keres.

A bíróságon tagadta, hogy lopni akart volna, csak azt ismerte el, hogy bement a házba. Az ítélettel viszont elégedett volt.

Repülős Gizi a mai ítélet alapján négy nap múlva szabadult volna, de egy másik ügyben a Győri Ítélőtábla előzetes letartóztatást rendelt el ellene, így továbbra is börtönben kell maradnia.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!