szerző:
Szekeres Szabolcs
Tetszett a cikk?

Szalai Vivien helyére a Blikktől igazolna főszerkesztőt a Story Magazin.

A hvg.hu úgy értesült, hogy a főszerkesztő nélkül maradt Story magazin szerződési ajánlatot tett a Blikk főszerkesztőjének, Kolossváry Balázsnak. A hetilap korábbi főszerkesztője, Szalai Vivien február végén igazolt át a TV2-höz hírigazgatónak, azóta vezető nélkül maradt a lap.

©

Úgy tudjuk, hogy a Blikk szerkesztőségében már össze is hívtak egy értekezletet a főszerkesztő Kolossváry Balázs távozásáról, de aztán az indoklás nélkül elmaradt. A hvg.hu szerette volna megszólaltatni magát az érintettet, ám Kolossváry ma elérhetetlennek bizonyult. A Blikk-főszerkesztő átigazolásának látszólag ellentmond, hogy Kolossváry a jövő hónap végén még egy külföldi konferencián képviseli a bulvárlap szerkesztőségét, és a Blikk épp a minap vette meg erre a főszerkesztő repülőjegyét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!