szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mészáros Lőrinc cége mellett az R-Kord Kft. is szponzori szerződést kötött a Veszprémmel.

A Mészáros és Mészáros Kft. és az R-Kord Építőipari Kft. lett a Veszprém kézilabdacsapatának két új támogatója – ezt a csapat honlapján jelentették be pénteken.

A csapat honlapján azt írják, hogy a most aláírt támogatási szerződések "jelentős segítséget nyújtanak a Veszprém férfi kézilabdacsapatának a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében és a csapat eredményes működésében." 

"Az új támogatók érkezése megnyugtató helyzetet teremt a csapat számára, és óriási segítséget jelent a csapatot működtető részvénytársaságnak, amelynek tulajdonosa 100 százalékban a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület" – olvasható a közleményben.

Mészáros veszprémi szerepvállalása azért is meglepő, mert a Veszprém  köztudottan Simicska kedvenc csapata; az üzletember először pont egy Veszprém meccsen tűnt fel a nyilvánosság előtt, miután kiengedték a kórházból, stadionban pedig jelenleg is van Közgép VIP-páholy.

A Simicska–Orbán-háború miatt sokáig úgy tűnt, hogy az állam leveszi a kezét a csapatról, de végül az MVM Zrt. maradt névadó szponzor. Fonyó Károly, Simicska üzletársa viszont novemberben lemondott a csapat elnöki posztjáról, nem sokkal azután, hogy Simicskáék is bejelentkeztek a TV2-ért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elindult a pedagógusok tesztelése, már találtak fertőzötteket

Elindult a pedagógusok tesztelése, már találtak fertőzötteket

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban