szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jüllich Ádám milliárdosot szólította fel Dézsy Zoltán filmrendező, mondjon el mindet, amit a Seuso-kincsekről tud. A vállalkozó nem érti, mit akarnak tőle, perelni akar.

Dézsy Zoltán dokumentumfilmes Jüllich Ádám üvegiparban érdekelt nagyvállalkozónak címzett nyílt levelében azt írta: „Egy ország lenne hálás, ha kiállna s elmondaná, hogy milyen körülmények között találkozott a római kori tárgyakkal. Tudomásom szerint nincs ok, mely miatt ne beszélhetne minderről. Senki nem vádolja Önt bűncselekmény elkövetésével.” A vállalkozó szerint a vele kapcsolatos feltételezésekből egy szó sem igaz: „Mintha csak én azt állítanám, hogy Dézsy Zoltán pontosan tudja, hol található meg a frigyláda, sőt, ő maga birtokolja azt”  – kommentálta az esetet az esetről hírt adó nol.hu-nak. Lehetséges, hogy rendőri védelmet kér. Még megfontolja, ahogy azt is, hogy tegyen-e jogi lépéseket Dézsyvel szemben – írta a lap.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!