szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A kormánypárt szerint a szocialisták elképzeléseinek megszorítás, eladósodás és adóemelés lenne a vége.

A Fidesz szerint a szocialisták munka nélkül ingyenpénzt osztogatnának bárkinek a magyar adófizetők pénzéből, amelynek a vége megszorítás, eladósodás és adóemelés lenne.

A nagyobbik kormánypárt szerdai közleményében így reagált arra, hogy Tóbiás József MSZP-elnök az alapjövedelem bevezetését eszköznek nevezte egy jobb társadalom eléréséhez egy budapesti konferencián.

A Fidesz-frakció közleménye szerint a szocialisták már nemcsak a bevándorlók betelepítését, hanem az ellátásukat is megtervezik. A kormánypárt úgy ítéli meg, az Európát sújtó népvándorlás oka éppen az ilyen felelőtlen baloldali politika, amely meghívót jelent a bevándorlóknak, mert munka nélkül is fizetést és ellátást ígér mindenkinek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tilos lesz szőrmét árulni a budapesti vásárokon

Tilos lesz szőrmét árulni a budapesti vásárokon

10 dolog, amire érdemes felkészülni, ha vállalkozása van!

10 dolog, amire érdemes felkészülni, ha vállalkozása van!

Indul az új karácsonyi dalok rohama

Indul az új karácsonyi dalok rohama