szerző:
hvg.hu

Leleplező heti sorozatot indított a "rejtőzködő magyar milliárdosokról" a TV2, amelynek első riportja arról a Soros Györgyről szólt, akit Lázár János éppen ma vádolt meg ismét a magyarországi ügyek befolyásolásával. A Tények Extra a kormányzati sorosozást most azzal egészítette ki, hogy a milliárdos megverte a feleségeit és fojtogatta a szeretőit.

Támadásba lendült Soros György ellen az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában lévő TV2 is, amely a Tények Extra szerdai műsorában a magyar milliárdos magánéletével foglalkozott.

Marsi Anikó már a felkonferelásban elrettentő információkat közölt az Orbán-kormány által ellenségként kezelt Soros Györgyről. Elmondta, hogy a milliárdos megverte a feleségeit, fojtogatta a szeretőit és "szaftos kis történetekkel" szerepel az amerikai lapok címoldalán.

De ennek ellenére "elbújva" éli mindennapjait harmadik feleségével, aki 40 évvel fiatalabb nála - tette még hozzá Sorosról.

Lázár szavait is felidézték, aki szerint titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros György magyarországi befolyását és ma nincs olyan, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne Soros György pénze lenne.

A TV2 szerint azonban Soros a magánéleti botrányaival is gyakran szerepel a címlapokon, volt felesége például a Soros füléből kitépett hallókészülékével ütötte férjét a válóperes tárgyalásukon, korábbi partnere, egy sorozatszínésznő pedig azt mondta, a magyar milliárdos verte őt.

A Tények Extra beszámolt Soros fiáról is, aki szerintük egykor botrányos életet élt.

A milliárdos magánéletéről megszólaltatták a Ripost.hu portál egyik szerkesztőjét, sőt, egy egyszerűen marketingszakemberként bemutatott nőt is, aki szerint "a magyar milliárdosok elbújva a világ elől élnek" és "nagyon kevés sajtómegjelenést vállalnak el".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!