szerző:
hvg.hu

A Tények új műsorvezetőjének egész napját kitölti az esti adásra készülés, de úgy érzi, belejött a munkába.

Marsi Anikó, a Tények új műsorvezetője a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy milyen az új munkája a Tényeknél és hogy hogyan érzi magát – írja a Blikk. A műsorvezető az utóbbi években férjével, Palik Lászlóval és közös gyerekeikkel Mallorcán élt, egyelőre azonban csak Marsi jött haza az új munkája miatt, a többiek csak néhány hét múlva csatlakoznak hozzá.

Marsi Anikó a Tényekben végzett munkájáról azt mondta: "szerintem egész jól belejöttem". A műsorvezető kitért arra, hogy most más ritmusban éli az életét, nincs reggeli kapkodás, de leginkább arra kell odafigyelnie, hogy az adással minden a legnagyobb rendben legyen, ez tölti ki az egész napját kora reggeltől késő estig, mert bár csak este szerepel a képernyőn, egész nap ezen kell dolgoznia – mondta.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!