szerző:
hvg.hu

Fáról nézte a bikinis napozó nőket a margitszigeti szatír, akit egy fán értek tetten maszturbálás közben.

Egy Duna-parton álló fára mászva végzett önkielégítést a Margitszigeten egy 54 éves férfi, miközben a parton bikiniben napozó nőket bámulta – írja a Police.hu.

Az 54 éves budapesti férfit a Készenléti Rendőrség kerékpáros járőrei szúrták ki a fán kedden késő délután, elfogták, és előállították a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

A férfi részletes beismerő vallomást tett, és azt is elmondta nyomozóknak, hogy már többször állították elő hasonló cselekmények miatt. Amikor a rendőrök átvizsgálták a táskáját, abból távcső és egy fényképezőgép is előkerült.

A férfi ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást, az iratokat vádemelésre megküldték az ügyészségnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!