szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Összekapott két férfi egy szegedi edzőteremben tavaly, Szenteste napján. Dulakodtak, majd egyikük egy nyolckilós acélrúddal eredt a másik után. A rendőrség mindkettőjük ellen vádemelést javasol. Tavaly novemberben a mezőtárkányi konditeremben verekedett össze két testépítő, akik másnap is egymásnak estek, amikor találkoztak az utcán. Ellenük már vádat emeltek.

Szegeden tavaly december 24-én, nem sokkal 9 óra után vitatkozott össze egy szegedi és egy baksi férfi az egyik konditeremben. Lökdösődtek, dulakodtak, próbáltak megrúgni egymást. A szegedi ezután egy nyolckilós acélrúddal vette üldözőbe a baksit, aki végül lelépett a teremből.

A 39 éves és a 42 éves férfi magatartása alkalmas volt arra, hogy a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket – írják a police.hu-n.

A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozás befejezése után a szegedi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a baksi férfi ellen pedig garázdaság vétsége miatt javasol vádemelést az illetékes ügyészségnek. 

Novemberben egy idősebb és egy fiatalabb férfi verekedett össze a mezőtárkányi konditeremben. A Füzesabonyi Járási Ügyészség vádat emelt ellenük.  Az idősebb férfit felfegyverkezve elkövetett garázdasággal, és ezzel halmazatban súlyos testi sértés kísérletével vádolják. A fiatalabbikat garázdaság vétsége miatt vonnák felelősségre – közölte szerdán a Heves Megyei Főügyészség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A színművészeti diákjai: Október 23-án ez nemcsak ironikus, de méltatlan is

A színművészeti diákjai: Október 23-án ez nemcsak ironikus, de méltatlan is

1,4 milliárdot költ a kormány Beregszász vízügyi támogatására

1,4 milliárdot költ a kormány Beregszász vízügyi támogatására

Visszakapta a TheVR az Apple miatt letiltott Twitch-csatornáját

Visszakapta a TheVR az Apple miatt letiltott Twitch-csatornáját