szerző:
MTI

Nem lankad az érdeklődés a foci-Eb meccsei iránt, állítja az MTVA. Sőt, a hirado.hu-t is 5 százalékkal többen látogatják.

Bár a magyar válogatott már elbúcsúzott a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokságtól (Eb), az M4 Sport nézettségi adatai szerint nem csillapodott a fociláz az országban, és tovább uralja a képernyőket az Eb – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel. Azt írták, hogy a hétvégi mérkőzések a tévénézők több mint negyedét vonzották. A Franciaország–Izland-negyeddöntőt egymilliónál többen követték, közönségaránya a teljes népesség körében 26,1 százalék volt. A Németország–Olaszország-összecsapást több mint 1,2 millióan figyelték, közönségaránya 36 százalék volt. A hirado.hu szintén javított 5 százalékot előző havi teljesítményén, az egy évvel ezelőtti eredményeihez képest pedig 54 százalékkal teljesített jobban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!