szerző:
hvg.hu

A külföldi férfinél több kábítószergyanús tablettát, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak a rendőrök.

Pénteken este 10 óra körül a siófoki rendőrkapitány, Kasznár Gyula r. alezredes egy gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes. Igazoltatni akarta, de a férfi megpróbált elmenekülni, azonban a marcali rendőrkapitány, Bene Zsolt r. alezredes, valamint Fürst Dávid r. főhadnagy és Harangozó Imre r. főtörzsőrmester még a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi állampolgárt.

©

A férfi ruházatának és csomagjának átvizsgálása során több kábítószergyanús tablettát, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak a rendőrök.

©

H. M.-et előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Külföldi férfit kaptak el fűvel a Sound bejáratánál

Egy 24 éves külföldi férfinél találtak marihuánát és tablettákat a Balaton Sound bejáratánál.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!