szerző:
HVG
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Sikló a Balaton-partra, 150 milliós kerékpárút, 200 milliós esővízelvezető – ilyen terveket dédelget a 900 állandó lakosú, a polgármesteréről Matolcsyfalvának is nevezett Balatonakarattya.

Jól kell választani polgármestert! Ha a budapestiek ezt észben tartanák, akkor talán már az 5-ös és 6-os metró is járna a fővárosban. A 900 fős Balatonakarattya itt még nem tart, de miután a jegybankelnök feleségét, Matolcsy Gyöngyit választottak polgármesternek, szárnyalnak a tervek. Könnyen lehet például, hogy nemcsak a Budai Várból vezet majd sikló a Dunához, hanem az akarattyai partfalról is le lehet majd „kabinozni” a magyar tenger vizéhez.

A cikk a HVG csütörtöki számában olvasható.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
15 millió forint a kikiáltási ára egy Apple-1 komputernek

15 millió forint a kikiáltási ára egy Apple-1 komputernek

Radar360: Orbán jelzett Szájernek, Tusk Orbánnak

Radar360: Orbán jelzett Szájernek, Tusk Orbánnak

Biztató hírek Párizsból: újra kinyit az Eiffel-torony

Biztató hírek Párizsból: újra kinyit az Eiffel-torony