szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Farkas Boglárka személyében új vezérigazgatója van Echo Hungária TV Zrt.-nek – közölte az Echo TV-t működtető társaság szerdán.

A tájékoztatás szerint a társaság közgyűlése múlt csütörtöki hatállyal választotta az igazgatóság tagjává és nevezte ki vezérigazgatóvá Farkas Boglárkát; ugyanezen dátummal Bedő István eddigi vezérigazgatót az igazgatótanács elnökévé nevezte ki.

Farkas Boglárka májusi hatállyal távozott előző munkahelyéről, a Hír TV-től, ahol 11 évet töltött. A Hír TV előtt a Duna Televízió műsorvezetője volt, az Echo TV-nél pedig érkezésekor a híradó főszerkesztői posztját kapta meg. Azt nem tudni, hogy elnökké választásával főszerkesztő is marad-e, vagy pedig ezeket a feladatokat megkapja valaki más.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony Gergely a cicáját promózza

Karácsony Gergely a cicáját promózza

Bloggerekkel oldaná meg az Index az „átmeneti időszakot”

Bloggerekkel oldaná meg az Index az „átmeneti időszakot”

Radar360: Milliók Demeter zenésztársának, kevés pénz a tanároknak

Radar360: Milliók Demeter zenésztársának, kevés pénz a tanároknak