szerző:
hvg.hu

Éppen a tököli rabkórház szülészetéről szóló riportot konferálta fel Marsi Anikó, amikor fulladozni kezdett a nevetéstől.

Kínos bakiba keveredett Marsi Anikó a Tények kedd esti adásában - hívta fel a figyelmet a Bors. A műsorvezetőnek azt a riportot kellett volna felkonferálnia, amely arról szólt, hogy hazánkban a tököli börtönben élnek egyedül kismamák a rácsok mögött, a tököli rabkórházban működik ugyanis az ország egyetlen raboknak fenntartott szülészete.

Marsinak először csak elcsuklott a hangja, majd nevetésbe fulladt a téma felolvasása közben. A műsorvezető előbb elnézést kért, majd tovább nevetett, végül lekeverték és egy reklámblokkot adtak be, majd mintha mi sem történt volna folytatták az adást.

A TV2 honlapján nem találtuk meg a felvételt, egyelőre csak az a változat került fel, amelyben Gönczi Gábor a reklámblokk után azt mondta: "Már itt is vagyunk, folytassuk!" Majd felkonferálta a riportot a rabkórház szülészetéről. A Tények Este teljes adását még nem tették közzé.

A YouTube-ra ellenben feltöltötték a felvételt, amelyen hallatszik, ahogy Marsinak elcsuklik a hangja, illetve belehorkant a felkonferálásba, miközben megható pillanatokról beszél.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!