szerző:
hvg.hu

Kábítószergyanús tablettákat és növényi származékot találtak a rendőrök egy zamárdi házban csütörtök reggel. Egy férfi és egy nő a házban és egy zamárdi rendezvényen árulták a drogot.

A rendőrök négy budapesti, egy apci és egy salgótarjáni embert vittek be a zamárdi házból a Siófoki Rendőrkapitányságra. Ott mindannyiuknak pozitív lett a drogtesztje.

©
©

Közülük egy 41 éves férfit és egy 32 éves nő egy zamárdi rendezvényen árultak kábítószert, valamint a házban is, őket kábítószer-kereskedelem gyanúja vették őrizetbe, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Egy 32 éves férfit, valamint egy 29, egy 27 és egy 22 éves nőt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, ők szabadlábon védekezhetnek – írják a police.hu-n.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!