szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újabb fémkupakos pillanatai voltak Kósa Lajosnak, aki teljesen összezavarodott, amikor az ATV riportere azt kérdezte tőle: lemond-e Orbán Viktor a miniszterelnöki posztról, ha érvénytelen lesz a népszavazás.

„A perdöntő az, hogy érvényes… Nem! Vagy igen! Tehát akkor… össze vagyok kavarva, segítséget kérek, az MTI tudósítójától. Összezavart. Várjatok, várjatok!” – mondta a Fidesz frakcióvezetője.  

Az újból feltett kérdésre már valamivel összeszedettebben kezdte a válaszát Kósa, de végigmondania a második nekifutásra sem sikerült: „Nem, nem mond le. Akkor van következménye a népszavazásnak… ez se jó, mert az nem akkor van. Kezdem elölről. Jó. Bonyolult a kérdés.”

Egy elszánt torokköszörülés után harmadszor is megpróbálkozott a válaszadással.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy vágányon újraindult a forgalom Újfehértónál

Egy vágányon újraindult a forgalom Újfehértónál

Kisebb tűz volt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban

Kisebb tűz volt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban

Hatalmas elismerés Párizsból egy magyar festménynek

Hatalmas elismerés Párizsból egy magyar festménynek