szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alig szabadult a börtönből szeméremsértés miatt, újra mutogatni kezdte magát egy nagykanizsai férfi Pécsen. Most újra szeméremsértés a vád ellene, előzetesben van. Az ügyészség szerint a szatír több helyen is önkielégítést végzett áldozatai szeme láttára. Mivel korábban egy év négy hónapot volt rács mögött hasonló eset miatt, így visszaeső bűnözőnek számít – hangzott el a pénteki RTL Híradóban.

A pécsi Móricz Zsigmond téren támadta meg áldozatait a 46 éves férfi: először csak beszélgetni akart, de pár másodperc múlva már nemi szervét mutogatta nekik és önkielégítést végzett előttük.

Nem először csinálta ezt, mielőtt elköltözött Nagykanizsáról, egy év négy hónapot börtönben volt, ugyanezért.

Szabadulása után Pécsre költözött, de ott sem bírt magával, idén májusban és júniusban zaklatta az utcán a mellette elhaladó nőket. Összesen hat embert támadott meg, az ügyészség a napokban emelt vádat ismét ellene.

A férfi előzetesben van, heteken belül ismét bíróság elé áll. Mivel visszaeső bűnöző, négy és fél év börtönt is kaphat, ha újra elítélik szeméremsértésért.

Pécsen tavasszal két másik, hasonló eset is történt: májusban egy 22 éves férfi egy 12 éves kislánynak mutogatta magát egy társasház liftjében, őt elkapták, kihallgatásakor mindent bevallott. Áprilisban egy tízéves kislánynak mutogatta magát egy lépcsőházban egy férfi, akit egy fantomkép alapján azóta is keresnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egészségügyi ellátás külföldön, egyetemistaként – erre kell odafigyelni

Egészségügyi ellátás külföldön, egyetemistaként – erre kell odafigyelni

Már 15 magyar egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban

Már 15 magyar egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban

 Kell-e szégyenkezned, ha nácik voltak a felmenőid?

Kell-e szégyenkezned, ha nácik voltak a felmenőid?